• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • PTT
  • Toiminta
  • Hyötytietoa
  • Tutkittua tietoa
  • Jäsenyritykset
Uutisia pientaloteollisuudesta
13.2.2014

PTT:n hallitus on hyväksynyt Onninen Oy:n, Onrakenne Oy:n, Scanoffice Oy:n ja Turun Uunisepät Oy:n uusiksi kumppanijäseniksi.

Onninen Oy toimittaa tuotteita ja palvelukokonaisuuksia talonrakentamiseen ja infrarakentamiseen, teollisuuteen sekä alan jälleenmyyjille (mm. LVI-tuotteet, kaapelit ja linjatarvikkeet, sähköasennustarvikkeet, valaistus, kylmätuotteet, tietoliikennetuotteet, kylpyhuonetuotteet, muovit, pumput, ympäristötuotteet, terästuotteet, teräsputkistot ja venttiilit, laakerit ja voimansiirto, työkalut, kiinnitystarvikkeet ja suojaimet).
http://www.onninen.fi

Onrakenne Oy palvelee taloteollisuutta edistyksellisillä tulisijoihin ja hormistoihin liittyvillä konseptituotteilla. Valmistuli-konseptiin kuuluu tulisija- ja piipputoimitus "tulitikut käteen" -periaatteella. Varaavat tulisijat toteutetaan pääosin valmisuuneina yhdessä Tulikivi Oyj:n kanssa. OnPiippu-konseptiin kuuluu paloturvalliset OnPiiput yksi- tai useampihormisina erilaisilla asennuslaajuuksilla. Yhtiön toimipaikat ovat Perhossa (tehdas) ja myyntitoimisto Vantaalla (TaloTalo).
http://www.onpiippu.fi
http://www.valmistuli.fi

Scanoffice Oy on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista. Yritys toimii koko Skandinavian alueella.
http://www.scanoffice.fi

Turun Uunisepät Oy on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja. Päätoimipaikka on Turussa, mutta lisäksi Uunisepillä on 13 uunistudiota ympäri Suomen. Uuniseppien innovaatio on valmistaa varaavia tulisijoja oliviinikivimassasta valutekniikalla. Sen ansiosta uunien pintamateriaaleissa ja muodoissa on useita eri vaihtoehtoja.
http://www.uunisepat.fiKimmo Rautiainen (kimmo.rautiainen a rakennusteollisuus.fi)


Takaisin

Verkkovaraani 2010