• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • PTT
  • Toiminta
  • Hyötytietoa
  • Tutkittua tietoa
  • Jäsenyritykset
Uutisia pientaloteollisuudesta
PTT:n puheenjohtaja Saku Sipola

Haastamme rakentamisen vaikuttajat arvokeskusteluun

Kirjoitus on julkaistu PTT:n uutiskirjeessä 13.2.2014

Hyvä rakentamisen vaikuttaja, näytölläsi on PTT:n ensimmäinen uutiskirje. Uudella kanavalla tavoitamme entistä suuremman piirin suomalaisen asumisen ja rakentamisen vaikuttajia. Luomme kumppaniverkostoa, haluamme aktiivista keskustelua ja toivomme, että meitä haastetaan tulevaisuuden kehittämiseen.

PTT on Rakennusteollisuus RT ry:n jäsen. Jäsenyyden avulla kehitämme toimintaamme ja vaikuttavuuttamme uudelle tasolle. Uskon, että RT:n painoarvo ja osaaminen hyödyttävät jäseniämme, kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan.

Tutkimukset kertovat vuodesta toiseen, että pientaloasuminen on toivotuin asumismuoto. Omakotitalossa haluaisi asua enemmän kuin kuusi kymmenestä suomalaisesta. Haastamme uutiskirjeen kautta rakentamisen vaikuttajat arvokeskusteluun siitä, kenen ehdoilla suomalaista rakentamista kehitetään. Myös RT on nostanut pientalorakentamisen keskeisen ongelman, tonttipulan, ratkaisemisen yhdeksi vuoden 2014 painopistealueistaan. Toiveiden ja todellisuuden ristiriita, pientalovaje, on ratkaistavissa!

Ihmisten halu ja rohkeus investoida asumiseen kertoo paljon koko kansantalouden tilasta. Pientalorakentamisen positiiviset työllisyys- ja muut heijastusvaikutukset ulottuvat laajalle taloteollisuuden ulkopuolelle.

Osana jokaista uutiskirjettämme tarjoamme laajan katsauksen pientalorakentamisen suhdannetietoon. Toivomme tämän olevan eduksi kaikille sidosryhmillemme omakotiasumisen kehittämisessä.

13.2.2014
Pientaloteollisuus PTT ry.
Saku Sipola
hallituksen puheenjohtaja
 

Saku

PTT:n hallituksen puheenjohtaja Saku Sipola,
Pohjolan Design-Talo Oy

Verkkovaraani 2010