Pientaloteollisuus

PTT ry:n hallitus kaudelle 2022-2023 valittu

Pientaloteollisuus PTT ry (ptt a pientaloteollisuus.fi), 15.11.2022

Pientaloteollisuus PTT ry:n uusi hallitus valittiin 28.10. pidetyssä vuosikokouksessa. Hallitukseen valittiin 8 talovalmistajien edustajaa ja 6 kumppaniyritysten edustajaa. Uudessa hallituksessa on 5 uutta jäsentä.

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa PTT:n puheenjohtajaksi valittiin Kastelli-talot Oy:n toimitusjohtaja Joran Hasenson, joka oli myös edellisen hallituksen puheenjohtaja. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sievitalo Oy:n liiketoimintajohtaja Heikki Linna.


”Uuden hallituksen kokoonpano kertoo kumppaniyritysten tärkeästä roolista PTT:ssä. Toimialan etujärjestöllä on juuri nyt tärkeä rooli, sillä rakentamislaki on parhaillaan eduskuntakäsittelyssä ja siihen liittyviin asetuksiin on vaikutettava nyt”, toteaa Joran Hasenson. ”Myös markkinatilanne on muuttunut todella hyvän vuoden 2021 jälkeen”. Kuluttajien luottamusta on alkusyksyn aikana heikentänyt mm. energian hinnan nousu, mikä myös avaa mahdollisuuksia. ”Uusiutuvaa energia käyttävä uusi, energiatehokas pientalo on yhä järkevämpi investointi”, kannustaa Hasenson omakotitalosta haaveilevia.

PTT:n hallituksen kokoonpano löytyy täältä.

Pientaloteollisuus PTT ry on puu-, kivi- ja hirsitalovalmistajien yritysten etujärjestö. PTT:ssä on jäsenyrityksinä 13 talovalmistajaa, jotka kattavat noin 60 % yksityishenkilörakennuttajista. PTT:ssä on myös 60 kumppaniyritystä, jotka toimittavat mm. rakennustuotteita ja talotekniikkaa.