Pientaloteollisuus

SSAB Pientaloteollisuus PTT:n kumppanijäseneksi

Pientaloteollisuus PTT ry (ptt a pientaloteollisuus.fi), 5.3.2020

SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, joka valmistaa ja kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita.

Yritys on maailmanmarkkinoiden johtava tuottaja AHSS-teräksissä (Advanced High-Strength Steels) ja Q&T-teräksissä (Quenched & Tempered Steels), nauha-, levy- ja putkituotteissa sekä rakentamisen ratkaisuissa. SSAB:n teräksillä ja palveluilla saadaan aikaan kevyempiä ja pitkäikäisempiä lopputuotteita.

 SSAB:lla on kustannustehokas ja joustava tuotantojärjestelmä. SSAB:n Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten vuosittainen terästuotantokapasiteetti on noin 8,8 miljoonaa tonnia.

SSAB on ollut monessa suhteessa kestävän kehityksen edelläkävijä. Tätä taustaa vasten pyrimme nyt vieläkin pidemmälle, ja tavoitteenamme on poistaa kaikki hiilidioksidipäästöt prosesseistamme vuoteen 2045 mennessä. Tämä kunnianhimoinen suunnitelma tulevaisuutta varten tekee teräksistämme täysin ainutlaatuisia.

SSAB Europe Oy

SSAB Europe Oy on SSAB konsernin suurin divisioona ja toimii Euroopan teräsmarkkinoilla.  Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa ja Ruotsissa. Tuotevalikoimamme on laaja, käsittäen kuumavalssatut levy- ja nauhatuotteet, kylmävalssatut, metallipinnoitetut, maalipinnoitetut ohutlevyt sekä ohutseinä- ja rakenneputket ja kylmämuovatut avoprofiilit. SSAB Europe Oy:n tuotteista merkittävä osa toimitetaan rakennustuoteteollisuuden käyttöön. Tunnetuimpana tuotteena rakennusteollisuudessa ovat GreenCoat maalipinnoitetut ohutlevyt. Niitä käytetään laajasti teräskatoissa, julkisivuissa ja sadevesijärjestelmissä. GreenCoat tuotteissa käytetään ainutlaatuista SSAB:n patentoimaa biopohjaista pinnoiteteknologiaa, jossa merkittävä osa fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.
 
SSAB:n Greencoat tuoteperheessä yhdistyvät erittäin hyvät tekniset tuoteominaisuudet, erinomainen suorituskyky ja merkittävästi ympäristöystävällisemmät raaka-aineet ja valmistustapa. Tuotteet mahdollistavat äärimmäisen pitkän käyttöiän ja ovat elinkaarikustannuksiltaan edullisia.

SSAB Europe Oy haluaa olla mukana PTT ry:n toiminnassa kumppanijäsenenä, koska haluamme pitää yhdistyksen jäsenyritykset tietoisina Suomalaisten pientalojen suosituimman katemateriaalin ominaisuuksista, eduista, käytettävyydestä ja tulevaisuuden näkymistä. GreenCoat teräkset ovat jo nyt erinomaisen pitkäikäinen ja ympäristötietoinen valinta. Näiden edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi haluamme tarjota loppuasiakkaille tuotteen joka viimeistelee talon viidenteen julkisivuun eli kattoon tyylikkään ilmeen. Laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti jokaiseen makuun mieleinen sävy ja teräksen erinomainen muovattavuus mahdollistaa useita eri profiilimalleja.
 
SSAB:n GreenCoat tuotteet valmistetaan Suomalaisesta teräksestä. Niille on myönnetty avainlippu, joka tarkoittaa, että ne työllistävät Suomalaisia ja edistävät Suomalaista työtä. Lisäksi on huomion arvoista, että tuotteet ovat kehitetty kestämään nimenomaan Pohjolan ankaria sääolosuhteita.

Lisätietoja: www.ssab.fi